Posebna ponuda

SLIKA

Obiteljski paket

Izaberite obiteljski paket i osigurajte opuštanje i zabavu za cijelu obitelj. Obiteljski paket uključuje polupansion za dvoje odraslih i dvoje djece, korištenje wellness centra i radionice za djecu ili gledanje crtanog filma.

Cijena na upit

SLIKA

Romantični paket

Provedite romantični odmor u hotelu Adriale. Paket za dvije osobe uključuje noćenje u superior sobi, korištenje wellnessa, bocu vina i doručak u sobi.

Cijena na upit

SLIKA

Team building

Team building je odličan način jačanja timskog duha i motivacije zaposlenika. Izaberite hotel Adriale i poboljšajte komunikaciju među zaposlenicima, prihvaćanje rizika, razvoj međusobne tolerancije i snalažljivost u poslovnom okruženju.

Aktivnosti se planiraju individualno, prema zahtjevima klijenta.

Cijena na upit

SLIKA

Quad bike rent

Brošura

SLIKA

Nedjeljno poslijepodne za dvije osobe

Provedite nedjeljno poslijepodne u hotelu Adriale i pripremite se za novi radni tjedan na najbolji način. U paket je uključena soba za korištenje u terminu 13-21h, ručak u restoranu i korištenje wellness centra.

Cijena na upit

SLIKA

Djevojačke večeri

Proslavite djevojačku večer u hotelu Adriale. Hotel nudi noćenje na bazi polupansiona za 5 osoba uz korištenje wellness centra, masažu za buduću mladu, produženi check out i bocu pića.

Cijena na upit

SLIKA

Kreševo električnim biciklom

Najnoviji trend u svijetu biciklizma dostupan je u hotelu Adriale. Upoznajte predivnu kreševsku prirodu na električnim biciklima.

U cijenu paketa uključena je ulaznica za muzej, najam bicikla, vodič i ručak u restoranu Regius.

Cijena na upit

SLIKA

Me time

Ukoliko želite iskoristiti kvalitetno vrijeme sa samim sobom, me time ponuda je idealna za Vas. U ponudu je uključen polupansion, planinska šetnja, korištenje wellnessa i joga/meditacija na otvorenom.

Cijena na upit

SLIKA

Ribarenje

Osim što nudi opuštajući boravak uz vodu i prirodu, ribolov je posebna avantura koja podrazumijeva snalaženje na različitim mjestima i terenima, u različitim vremenskim uslovima, kao i upoznavanje novih krajeva i ljudi.

Osjetite sunce na svom licu, pročistite pluća i poboljšajte koncentraciju i strpljenje. Hotel Adriale nudi lov na potočnu pastrmku na lokalitetu Crna rijeka i Radava uz pratnju ribolovnog čuvara.

Maksimalan broj učesnika je četiri.

U cijenu aranžmana uključen je transfer do lokaliteta, dnevna dozvola za ribolov i ručak.

Cijena na upit

logo

O nama

Hotel Adriale smješten je u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču.

Saznajte više

KONTAKT

Hotel Adriale

Kraljice Katarine, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 789

info@hoteladriale.com

ADRIALE HOTEL - 2022 sva prava pridržana Design and development logo
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više