Moto cross

U Kreševu se već dvadesetak godina njeguje moto sport, a motocross staza Gajice jedna je od najboljih u regiji. Svake godine privlači veliki broj profesionalaca i amatera kojima je vožnja ovom stazom titula za sebe. Staza je otvorena za korištenje većinu godine, što ovisi o vremenskim prilikama. Korištenje staze možete rezervirati po pogodnim uvjetima putem hotela Adriale. 

Enduro

Utrka i staza FENIX poznata je širom Europe i predstavlja još jedan dokaz posvećenosti vrhunskom i rekreacijskom moto sportu agilnih i poduzetnih kreševljaka po prelijepim planinskim predjelima općine Kreševo. Uz hotel Adriale i Vaše vještine, po posebnim uvjetima možete voziti šumskim stazama i putevima kreševskih planina. Dođite, uvjerite se i uživajte!

Europsko-BMU, Alpe-Adria i Otvoreno prvenstvo BiH

Na autodromu Gajice, pored nezaboravne vožnje, možete iz zavidno uređenog izletišta gledati neke od najpoznatijih Europskih natjecatelja u utrkama koje se organiziraju u par termina početkom ljeta. Informacije o utrkama možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama hotela Adriale. 

190715162053-ken-cave-oxalis-adventure-2-full-169.jpg

logo

O nama

Hotel Adriale smješten je u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču.

Saznajte više

KONTAKT

Hotel Adriale

Kraljice Katarine, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 789

info@hoteladriale.com

ADRIALE HOTEL - 2022 sva prava pridržana Design and development logo
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više