Lov i ribolov

Prostrane šume i čiste rijeke pravi su raj za lov i ribolov

Samo par kilometara od našeg hotela nalaze se lovišta koja će zadovoljiti apetite i najzahtjevnijih lovaca, a čiste vode velikog broja rijeka i potoka ostat će nezaboravno iskustvo za sve kalibre ribolovaca.

Bogatstvo divljači

Šume Kreševa obiliuju svim vrstama divljači. Često možemo vidjeti medvjedicu kako sa svojim mladuncima ponosno šeće ili sresti srnu koje će se bojažljivo udaljiti od nas. Stalni stanovnici ovih šuma su i vuk, vepar, lisica, zec, a oni strpljivi mogu dočekati i tetrijeba kojeg je drugdje gotovo nemoguće vidjeti.

Potočna pastrmka

Najveće bogatstvo srednjobosanskih planina svakako su vode, koje u sebi njeguju primjerke prirodne pastrmke, čija se kvaliteta ne može mjeriti ni sa jednom drugom ribom. Iz bašte našega hotela možete vidjeti kristalno čistu rijeku Kreševčicu, koju tvore Vranački i Kojsinski potok, također podareni obiljem pastrmke.

190715162053-ken-cave-oxalis-adventure-2-full-169.jpg

logo

O nama

Hotel Adriale smješten je u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču.

Saznajte više

KONTAKT

Hotel Adriale

Kraljice Katarine, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 789

info@hoteladriale.com

ADRIALE HOTEL - 2022 sva prava pridržana Design and development logo
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više