Biciklizam

Hotel Adriale nudi električni bicikl za uživanje u planinskoj biking avanturi ili laganoj vožnji Kreševom.

Lagane vožnje, zahtjevni usponi, downhill ili cestovne dionice

Konfiguracija terena u okolici Kreševa san je svakog bicikliste. Od širokih i komfornih šumskih staza koji prolaze zapanjujućim pejzažima, do uskih stazica za prave anvanturiste. Vikend sa obitelji možete provesti usponom do planinarskog doma na Lopati odakle se prema vlastitim željama možete uputiti na bezbroj lokacija. Oni najspremniji svojim dvotočkašima mogu dotaknuti i vrh planine Bitovnje.

Cestovne vožnje i Everesting

Naš hotel savršena je baza za duge vožnje i upoznavanje Bosne i Hercegovine, a obližnji uspon od hotela do prevoja Blinje prema mnogim stručnjacima najbolji je odabir za popularni Everesting.

Koncept Everestinga je jednostavan: odaberete bilo koje brdo, bilo gdje u svijetu i na isto se penjete do visine od 8.848 m, što je ekvivalentna visina Mount Everesta. Uspon prema Blinjama bio je izbor bosanskohercegovačkog bicikliste Jasmina Grebića koji je upisao svoje ime u Hall of Fame Everestinga.

Uspon od Kreševa do prevoja Blinje je zahtjevan, ali uz podršku hotela Adriale uspješno ćete pomjeriti vlastite granice. Hotel Adriale nudi Vam potporu tijekom cijelog procesa: od planiranja i ispitivanja terena, podrške i pratnje tijekom vožnje, do oporavka nakon izvršenog izazova.

Izaberite hotel Adriale i upustite se u svoju Everesting avanturu.

190715162053-ken-cave-oxalis-adventure-2-full-169.jpg

logo

O nama

Hotel Adriale smješten je u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču.

Saznajte više

KONTAKT

Hotel Adriale

Kraljice Katarine, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 789

info@hoteladriale.com

ADRIALE HOTEL - 2022 sva prava pridržana Design and development logo
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više