Planinarenje

Kreševo je smješteno u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, okruženo je planinama, te je idealno mjesto za početak Vašeg istraživanja naših planina.

Šumsko bogatstvo, čisti izvori vode, raznolik biljni i životinjski svijet doprinose atraktivnosti Kreševa. U ponudi hotela Adriale možete pronaći planinarske ture, otkriti ljepote kreševskih planina i osvojiti njihove najviše vrhove, a ponuda se nastavlja do Prokoškog jezera i vrha Nadkrstac.

Na korak do Hercegovine

Kreševo je smješteno u Bosni, ali samo ga Bitovnja dijeli od hercegovačkog kamenjara, stoga smo idealno mjesto za planinarenje po Prenju i Čvrsnici. Nakon vrućeg Prenjskog dana ili užarenih Čvrsničkih dana, odmor uz svježe bosanske noći najbolja je opcija.

Sve nadohvat ruke

Na Vaš ćemo upit organizirati izlete na bilo koju planinu Bosne i Hercegovine, bilo da se radi o olimpijskim planinama Bjelašnici i Jahorini, veličanstvenim usponima na Maglić, Volujak ili Zelengoru.

 

getty_1141196125_411306.jpg

logo

O nama

Hotel Adriale smješten je u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču.

Saznajte više

KONTAKT

Hotel Adriale

Kraljice Katarine, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 789

info@hoteladriale.com

ADRIALE HOTEL - 2022 sva prava pridržana Design and development logo
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više