UVJETI KORIŠTENJA

Društvo vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Smatramo da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su vlasnika domene. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Zadržavamo pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.Nismo odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Obvezujmo se poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod našom kontrolom te nismo odgovorni za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Društvo zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

CIJENE PROIZVODA I USLUGA

Cijena proizvoda i usluga predstavljaju informativno značenje i ne moraju biti konačne. Dodatne usluge nisu uključene u cijenu i korisnik ih dodatno plaća. Pridržavamo pravo izmijene cijene usluga u svako vrijeme.

DODATNA NAPOMENA

Pružamo usluge sukladno Općim uvjetima korištenja usluge, a prema potvrdi i specifikaciji. Ne odgovaramo za okolnosti koje su izvan naše kontrole kao što su ratovi, terorizam, pobune i nemiri, štrajkovi, prirodne katastrofe i elementarne nepogode, epidemije, zabrane, restrikcije od strane lokalne uprave itd.

RJEŠAVANJE PRIGOVORA

Ako su usluge iz ponude nekvalitetno izvršene, kupac može zahtijevati razmjernu odštetu tako da izvrši prigovor. Svaki kupac ima pravo prigovora zbog neizvršene uplaćene usluge i proizvode. Svaki kupac – nositelj potvrđene rezervacije, prigovor podnosi zasebno. 

Za uslugu koju smatra neodgovarajućom kupac se obvezuje odmah u objektu izvršiti prigovor ili o tome obavijestiti službu za odnose s kupcima na e-mail

Kupac se obvezuje surađivati s osobljem u dobroj namjeri da se otklone uzroci prigovora. Ako kupac ne prihvati ponuđeno rješenje ili odštetu za predmet prigovora od strane osoblja nije dužan uvažiti naknadni prigovor. 

Najviša nadoknada po prigovoru može dosegnuti iznos reklamiranog dijela proizvoda ili usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos usluge. 

SUDSKA NADLEŽNOST

Svi sporovi ili nesuglasice rješavat će se dogovorno na način prihvatljiv za obje strane, a ako se ne može doći do rješenja, prihvaća se arbitraža mjesnog nadležnog suda.

logo

O nama

Hotel Adriale smješten je u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču.

Saznajte više

KONTAKT

Hotel Adriale

Kraljice Katarine, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 789

info@hoteladriale.com

ADRIALE HOTEL - 2022 sva prava pridržana Design and development logo
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više